Inspiratiebijeenkomst (Samen-)werken aan taal

Op deze pagina kun je je aanmelden voor de inspiratie- en netwerkbijeenkomst van Kansen4Kinderen op 31 januari 2023. We gaan uitwisselen hoe we de samenwerking tussen ouders en school verder kunnen verbeteren. Dat doen we door van en aan elkaar te leren én door gebruik te maken van kennis die op andere plekken in Nederland ontwikkeld is. De netwerkbijeenkomst vindt plaats in De Tamboer in Hoogeveen. Bekijk hier de routebeschrijving en parkeerinformatie.

Datum

31 januari 2023

Programma

De hoofdlijnen van het programma zijn hiernaast weergegeven. In de loop van december is het volledige programma ook te downloaden.

Tijdens de bijeenkomst kun je kiezen welke deelsessies je wilt volgen.

Aanmelden

Elke school kan zich aanmelden met maximaal vier personen (directeur, ib-er, kansencoach, leerkracht). Als er meer aanmeldingen zijn dan plaatsen dan zullen we ernaar streven dat van elke school evenveel mensen kunnen meedoen in de verschillende functies. We vragen iedere deelnemer zich even afzonderlijk aan te melden. Na sluitingstermijn ontvangen de deelnemers een bevestiging van deelname.

Aanmeldingsvoorwaarden

Aan deelname zijn geen kosten verbonden, echter in verband met het beperkte aantal plaatsen is het belangrijk te melden dat scholen die wél een plek hebben gereserveerd, maar niet vóór 20 januari 2023 afmelden een factuur ontvangen van € 150 per plek. Deze termijn hanteren we om anderen, die we eerst hebben moeten teleurstellen, de kans te geven alsnog deel te nemen.

Aanmelding inspiratiebijeenkomst

Naam(Required)