Inspiratiebijeenkomst ‘Grenze(n)loos samenwerken’

Op deze pagina kun je je aanmelden voor de allerlaatste inspiratie- en netwerkbijeenkomst van Kansen4Kinderen op 4 november 2024. Er is een prachtig programma in de maak met een keynote van Prof. Dr. Ruben Fukking en daarnaast inspirerende workshops waaronder ‘Thuis in Taal en meertaligheid’ en Grenzeloos Leren (over het doorbreken van de grenzen tussen kinderopvang, voorschool en school).

De bijeenkomst is georganiseerd voor scholen (inclusief hun samenwerkingspartners uit de kinderopvang) uit het netwerk van Kansen4Kinderen en voor de betrokken beleidsadviseurs van de gemeenten uit dit netwerk. We nodigen de scholen, zeker gezien het thema, uitdrukkelijk uit om de aan hen verbonden kinderopvang ook te wijzen op de bijeenkomst. De inspiratiebijeenkomst staat in het teken van ontmoeten én inspireren. Meld je dus snel aan!

Datum

4 november 2024

Plaats

De netwerkbijeenkomst vindt plaats in De Tamboer in Hoogeveen. Bekijk hier de routebeschrijving en parkeerinformatie.

Programma

We verwachten het volledig programma na de zomervakantie rond te hebben. We zorgen dat iedereen een seintje krijgt als het zover is en het kan dan op deze plek worden gedownload. Tijden de bijeenkomst kun je kiezen welke deelsessies je wilt volgen.

 

Aanmelden

De bijeenkomst is georganiseerd voor de aan Kansen4Kinderen verbonden scholen (directeur, ib-er, kansencoach, leerkracht). de aan deze scholen verbonden kinderopvang (pedagogische coaches/beleidsmedewerkers en directie) en de beleidsadviseurs van de gemeenten die hebben deelgenomen aan het project Kansen4Kinderen. Als er meer aanmeldingen zijn dan plaatsen, dan zullen we ernaar streven dat van elke school evenveel mensen kunnen meedoen. We vragen aan iedere deelnemer zich afzonderlijk aan te melden. Na de sluitingstermijn ontvangen de deelnemers de definitieve bevestiging van deelname.

Aanmeldingsvoorwaarden

Aan deelname zijn geen kosten verbonden. In verband met het beperkte aantal plaatsen sturen we scholen die wél een plek hebben gereserveerd, maar zonder zich even af te melden niet komen een factuur van € 150 per plek. Deze werkwijze hanteren we om te voorkomen dat we collega’s die wel graag hadden gekomen onnodig moeten teleurstellen, omdat we dachten er geen ruimte meer was.

De sluitingstermijn voor de inschrijvingen is (mede in verband met het organiseren van de catering) op 25 oktober.

Aanmelding inspiratiebijeenkomst K4K 4 november

Naam(Required)