Inspiratiebijeenkomst ‘samenwerking met ouders’

W elkom op de aanmeldingspagina voor de inspiratiebijeenkomst ‘samenwerking met ouders’. Het wordt een dag waarin we uit gaan wisselen hoe we de samenwerking tussen school en ouders verder kunnen verbeteren. Dat doen we door van en aan elkaar te leren én door gebruik te maken van kennis die op andere plekken in ons land ontwikkeld is. Het programma wordt uitgevoerd op De Tamboer in Hoogeveen. Bekijk hier de routebeschrijving en parkeerinformatie.

Programma

Een verkorte weergave van het programma is hiernaast weergegeven. Download het volledige programma via de onderstaande button. Tijdens de inspiratiebijeenkomst kiezen de deelnemers welke deelsessies zij willen volgen.

Aanmeldingsvoorwaarden

Aan deelname zijn geen kosten verbonden, echter in verband met het beperkte aantal plaatsen is het belangrijk te melden dat scholen die wél een plek hebben gereserveerd, maar niet tijdig afmelden (per 1 juni 2022) een factuur ontvangen van € 150 per plek. Deze termijn hanteren we om anderen, die we eerst hebben moeten teleurstellen, de kans te geven alsnog deel te nemen.

Aanmeldingsformulier

Elke school kan zich aanmelden met maximaal drie personen (directeur, ib-er, kansencoach of leerkracht). Als er meer inschrijvingen zijn dan plekken zullen we ernaar streven dat van elke deelnemende school evenveel mensen mee kunnen doen in de verschillende functies.

Na de sluitingstermijn krijgt u bevestiging van uw deelname.

Aanmelding inspiratiebijeenkomst

Naam(Required)